• Customer Care
 • (888) 123-4567
Raamdecoratie
 • KeJe raamdecoratie

  WonenCompleet levert en monteert horren, zonweringen en raamdecoratie van het merk Keje. Keje ontwikkelt en fabriceert kwalitatief hoogwaardige horren en raamdecoratie voor de vakhandel. Keje produceert en verkoop van inzethorren voor kunststof draaikiep ramen. Al snel kwamen daar rolhorren, rolhordeuren, vaste horren en plisséhordeuren bij. Inmiddels produceert Keje ook diverse, unieke, soorten raamdecoratie welke zonder boren of schroeven op of in het kozijn geplaatst kunnen worden. Vanaf het begin hanteert Keje een uniek concept: eenheidsprijzen voor maatwerk-producten!

  Niet alleen voor de horren maar ook voor de raamdecoratie. En altijd met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De levertijd op de, vele, standaard kleuren bedraagt slechts een week. Ook in het hoogseizoen! Keje verzorgt zelf het vervoer en werkt met vaste afleverdagen. Dit zorgt ervoor dat Keje een uitermate betrouwbare leverancier is met een hoge mate van leverbetrouwbaarheid en schadevrij transport van de producten.

  LATENDE is een 25 mm horizontale jaloezie, bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De bediening is van boven naar beneden en kan in iedere gewenste stand blijven staan.

  DAY N NIGHT is een gecombineerde plissé voorzien van twee soorten stoffen bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is voorzien van een kunststof handgreep en kan alleen van boven naar benden bediend worden. Door de twee stoffen is de Day ’ Night uitermate geschikt voor slaapkamers.

  SHADOW is een decoratieve raamdecoratie bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is voorzien van een kunststof handgreep en kan alleen van boven naar beneden bediend worden.

  SWITCH is een zogeheten top-down/bottom-up plissé bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is voorzien van een kunststof handgreep en kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven worden bediend.

  DOWNLOAD de brochures van Keje; 

  Latende raamdecoratie  -  Day 'N Night raamdecoartie  -  Shadow raamdecoratie  -  Splendid-Pliss raamdecoratie.