Stucadoorsbedrijf HAM

Stucadoorsbedrijf HAM levert uitsluitend vakmanschap en kwaliteit. Onze specialisten zijn gecertificeerd en bekwaam in het uitvoeren van alle facetten van het vak. Van sausklaar stucwerk tot aan sierpleister. Tevens zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten. Voor een totaal en duidelijk beeld van de werkzaamheden, nodig ik u graag uit om deze in onze showroom te komen bekijken. De koffie staat klaar!

Showroom Wonen Compleet

Wonen Compleet is een organisatie voor alles Interieur en Exterieur. Schildersbedrijf H&A Dedert en Stucadoorsbedrijf HAM vormen het hart van deze organisatie, onze specialisten staan klaar voor elke klus in en om uw huis. Wonen Compleet is opgericht door H&A Dedert om de consument zo breed mogelijk van dienst te kunnen zijn tegen scherpe prijzen, van advies en een vrijblijvende prijsopgaven tot de uitvoering, onderhoud en nazorg. Voor elke dienst een Nederlands sprekende specialist, erkend, gecertificeerd en met garanties. In onze showroom kunt u de sfeer proeven en alle facetten zien en voelen. Showroom geopend op Woensdag, Vrijdag en Zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur, gelegen aan de Deventerseweg 7, Vaanpark IV in Barendrecht.

Schilderwerk

Schildersbedrijf H&A Dedert voor écht schilderwerk door échte schilders. We staan voor kwaliteit tegen een scherpe prijs, duidelijke offerte's, Nederlands sprekende vakschilders, erkend en met garanties, flexibel, ouderwetse service en wij komen onze afspraken na! Schilderwerk voor verenigingen van eigenaren, bedrijven, gemeente en hanteren speciale tarieven voor particulieren woningen. Onderhoud, renovatie en restauratie. De winterschilder, uw voordeel kan wel oplopen tot 25% korting op het binnenwerk in de winterperiode. 010 4324583

Decoratieve afwerking

Decoratieve afwerkingen voor wanden, plafond's, vloeren en meubels. Een waterdicht en stootvaste afwerking voor vochtige ruimtes met Beal Mortex en Pandomo. De decoratieve afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos, waaronder trompe L'oeil, marmer, houtimitaties en muurschilderingen. Ook fotobehang met de gewenste afbeelding of foto is uit één stuk te leveren, van 5m hoog tot 20m lang.

Buitengevel

Het restaureren van de buitengevels en het voorkomen van vocht opname door middel van een gevelcoating of gevel stucwerk. Ook het exact kopiëren van de bestaande metselstenen is mogelijk, zo blijft de uitstraling van de bestaande gevel behouden. Een compleet buitengevel isolatiesysteem met verschillende afwerking mogelijkheden, denk hierbij aan sierpleister, gevelstuukwerk of steenstrips op een kunststof rug.